[Baleares] Martes 27 abril. Recital de Montserrat Carulla

Dentro del ciclo Poesía en acció

Salón de actos de Sa Riera
Martes 27 de abril
19:30 h.
C/ Miquel dels Sants Oliver, 2.
Palma de Mallorca

Montserrat Carulla (1930)
Actriu catalana. El 1960 començà a treballar en el teatre professional amb Soparem a casa, El fiscal Recasens i l’adaptació de Romeo i Julieta de Josep Maria de Sagarra. Ha participat en nombroses obres de teatre, en films i en algunes sèries de televisió, com Secrets de família (1995), Dones d’aigua (1997) o El cor de la ciutat (2000) de TV3, o Hospital Central de Telecinco. Com a actriu de teatre destacam Mort de dama, La filla del mar, Pigmalió, Hamlet, Primera història d’Esther, El temps i els Conway, o El quadern gris. Com a actriu de cinema ha interpretat Surcos (1951), Cambio de sexo, Companys, procés a Catalunya (1979), El vicari d’Olot (1982), La ciutat dels prodigis (1999) i El orfanato. El 1995 va rebre la Creu de Sant Jordi i el 1999 la Medalla d’Or al Mèrit Artístic. També és Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya (2008).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.