A punt de finalitzar el període d’inscripcions al concurs ‘Barcelona en curt: roda en 72h’

Per redacció Culturamas Barcelona. 

Demà divendres 3o de març finalitza el termini d’inscripcions pel concurs de curtmetratges que es celebrarà durant el Festival Curt Ficcions 2012 que tindrà lloc a Barcelona entre el 4 i el 10 de maig. Mentre la quinzena edició del festival té com a objectiu donar a conèixer el curtmetratge espanyol, el concurs planteja als estudiants de cinema i audiovisuals el repte de rodar un curtmetratge en només 72 hores. Al ‘Barcelona en curt: roda en 72h’ podran participar-hi equips d’un màxim de deu persones majors d’edat. Per tal d’inscriure-s’hi, cal enviar el full d’inscripció al correu curtficcions@curtficcions.org. Els curtmetratges es rodaran del 27 al 30 d’abril a partir de les premisses que donarà l’organització. Tota la documentació pot trobar-se al següent enllaç.

Per a més informació, es poden consultar les dades ofertes per Barcelona Cultura.