Desig, estima i infidelitat

Per Carmina Vidal.

Aquest llibre és una novel.la diferent a tot el que s’ha llegit fins ara de Federico Moccia.

“Aquesta nit digues que m’estimes” transcorre a Itàlia, els seus protagonistes Tancredi i Sofia, viuen dos mons diferents, com al cel i la terra.
Per una part Tancredi un jove apost i ric en rebre l’herència del seu avi i la bona gestió d’aquesta. Herència que el converteix en un home mil.lionari. Un home Incapaç d’estimar ningú, interessat sols per captivar a dones feliçment casades per a què amb els seus encants li facen el salt al seus marits. Viu la seva vida amb un gran sentiment de culpa després de la mort de la seua germana Claudine, culpa que desapareixerà quan es descobrisca tota la veritat i conega Sofia, una jove pianista enamorada de la música i casada amb l’Andrea, un jove que després de tindre un accident de moto queda atrapat a una cadira de rodes. Sofia es sent culpable per la desgracia del seu marit i davant del perill jura no tornar a tocar si ell seguis vivint. Tacredi fa fins l’impossible per estimar-la, accions que s’aniran succeint a lo llarg de la història. Però tal vegada ni una illa, ni un hotel, ni viatges, ni cotxes de luxe, ni tots els seus diners aconsegueixen que ella…
Tots dos es sentiran únics durant els dies que passen junts al paradís. Mentre tota la resta pensen que ella està a un nou concert espectacular i amb èxit.
El lector es sentirà captivat fins a l’arribada d’un final inesperat, atret plenament per aquesta història, per tota la seva descripció total i capaç de fer reflectir cada imatge i cada lloc als pensaments com una pel.licula inexplicable.
Resultarà de grat i deixarà una porta oberta, per lo tant, amb ganes de llegir la continuació d’aquesta meravella literària.
En aquest llibre Federico Moccia ens fa sentir la seua gran escriptura i expressió, literatura inimaginable i admirable.