A punt de finalitzar el període d’inscripcions al concurs ‘Barcelona en curt: roda en 72h’

Categoría: Barcelona | y tagged con | |

Per redacció Culturamas Barcelona. 

Demà divendres 3o de març finalitza el termini d’inscripcions pel concurs de curtmetratges que es celebrarà durant el Festival Curt Ficcions 2012 que tindrà lloc a Barcelona entre el 4 i el 10 de maig. Mentre la quinzena edició del festival té com a objectiu donar a conèixer el curtmetratge espanyol, el concurs planteja als estudiants de cinema i audiovisuals el repte de rodar un curtmetratge en només 72 hores. Al ‘Barcelona en curt: roda en 72h’ podran participar-hi equips d’un màxim de deu persones majors d’edat. Per tal d’inscriure-s’hi, cal enviar el full d’inscripció al correu curtficcions@curtficcions.org. Els curtmetratges es rodaran del 27 al 30 d’abril a partir de les premisses que donarà l’organització. Tota la documentació pot trobar-se al següent enllaç.

Per a més informació, es poden consultar les dades ofertes per Barcelona Cultura.